Beoordelingen van Porto Marina Lieshout

Recente recensies van Porto Marina Lieshout

5 sterren na 31 reviews

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza Margarita met rucola. Er zat 1 blaadje rucola op, de rest was een andere soort sla. Verder had ik een pizza met chorizo besteld, maar er zat salami in plaats van chorizo op. Jammer.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en perfecte bezorg service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima in orde en lekker

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren lekker zoals altijd!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere shoarma pizza. Aanrader!!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en snelle bezorging👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd veel en lekker. Super goed restaurant.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en supersnel bezorgd! Lekkerste pizza’s (en mixed-grill schotels) uit de regio!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer toppie. Afgesproken half 6 leveren en het was er zeker 5 minuten eerder 1👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en vriendelijk

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging van de bestelling is niks op aan te merken, gewoon snel (20 min geloof ik). Helaas was er op de kwaliteit van de bestelling wel genoeg aan te merken. We hebben een grote kapsalon met een pizza Funghi besteld. Bij het online betalen van de bestelling kregen we een melding dat we een gratis blikje frisdrank konden kiezen. Bij bezorging troffen we helaas dit blikje niet aan bij de bestelling. De kwaliteit van de kapsalon, ondanks groot formaat, was helaas niet goed. Het vlees had weinig smaak en de friet was echt te kort gebakken waardoor deze erg melig van textuur was. De pizza was groot van formaat, maar helaas was het alsof je een halfdroge krant in je mond stopte. Er zat geen smaak aan en was droog en behoorlijk slap. Zelfs de korst van de pizza, die normaal stevig krokant hoort te zijn, was erg slap. Onze eerste keer bestellen bij dit restaurant is ons niet goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel en nog goed warm toen het afgeleverd werd een echte aanrader om hier te bestellen

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en altijd hele snelle bezorging prima zaak!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.5 uur voor we ons eten kregen. Eten an sich was wel goed.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Had besteld en betaald alleen toen ik kwam om het op te halen op de afgesproken tijd waren ze gesloten dus beetje erg vreemd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, bezorging snel. Alleen jammer dat het blikje drinken wat je kado zou krijgen niet bij de bezorgde bestelling zat.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld en eigenlijk altijd goede kapsalon en snel geleverd. Alleen gisteravond kreeg ik een kleine in plaats van een grote kapsalon. Dat vond ik iets minder.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic service! Delicious food

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, en vriendelijk! Top zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating