Beoordelingen van Porto Marina Lieshout

Recente recensies van Porto Marina Lieshout

4 sterren na 10 reviews

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en altijd hele snelle bezorging prima zaak!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.5 uur voor we ons eten kregen. Eten an sich was wel goed.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Had besteld en betaald alleen toen ik kwam om het op te halen op de afgesproken tijd waren ze gesloten dus beetje erg vreemd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, bezorging snel. Alleen jammer dat het blikje drinken wat je kado zou krijgen niet bij de bezorgde bestelling zat.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld en eigenlijk altijd goede kapsalon en snel geleverd. Alleen gisteravond kreeg ik een kleine in plaats van een grote kapsalon. Dat vond ik iets minder.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic service! Delicious food

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, en vriendelijk! Top zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating